We leven allemaal in een drukke tijd waarin veel van ons wordt gevraagd en vaak vergeten we hoe belangrijk onze gezondheid is. Onze gezondheid is niet alleen lichamelijk; geest en lichaam lopen namelijk altijd samen hand in hand en als ze niet in balans zijn kunnen er ook ziekten ontstaan. Een ontspannende massage kan je helpen om ziekte te voorkomen, je weerstand op te bouwen, je spanning in je lichaam kwijt te raken, je hoofd leeg te maken en weer balans tussen je lichaam en je geest te brengen. Elke massage wordt aangepast aan jou en jouw behoeften om beter te kunnen ontspannen en alle gedachten los te laten.

Woon je in Uithoorn en omgeving en zoek je een praktijk dichtbij? Kom dan naar Schoonheidssalon Body & Silence en laat je verwennen. Boek je afspraak bel ons dan Voor vragen over de behandelingen kun je tevens het contactformulier invullen.

Ontzettend genieten en gezond!

Door veel mensen wordt het effect van een regelmatige massage vaak onderschat. Door dit met regelmaat te doen, worden lichaam en geest beter in balans gebracht en gaat het algehele welzijn vooruit. Zo draagt een regelmatige massage bij aan:

  • Verbetering van de bloedcirculatie
  • Verminderde spierspanning en versneld spierherstel
  • Stimulering van het lymfestelsel
  • Verminderd de stresshormonen en geeft extra energie
  • Verhoging van de mobiliteit en flexibiliteit van gewrichten
  • Versterking van het immuunsysteem en verhoging van de natuurlijke weerstand
  • Zuivering van het lichaam door afvalstoffen sneller af te voeren
  • Herstelling van spierkrampen en verbetering van de spierkracht
  • Verbetering van de huid
  • Vermindering van stress en depressie

Een zachte en rustige massage waarin het hele lichaam wordt gemasseerd en samen met de geest tot ontspanning en rust wordt gebracht.

De ontspanninsgmassage is een van de meest gebruikte massagevormen en is bedoeld door middel van zachte en rustige strijkingen alle spieren op te warmen en tot ontspanning brengen. Deze massage is rustgevend en is verreweg de beste keus om mee te beginnen als je nooit eerder een massage hebt gehad.

Cadeaubon

Ben je op zoek naar een origineel cadeau of wil je iemand verrassen? Dan is een massage cadeaubon een uitstekend idee! Gun je dierbaren een momentje rust en ontspanning. Het wordt zeker warm verwelkomt en erg gewaardeerd!

Er zijn cadeaubonnen verkrijgbaar voor elk gewenste bedrag of voor bepaalde behandelingen. Weet je niet zeker welke behandeling het beste bij je dierbare past of heb je gewoon advies nodig? Neem maar gerust contact op.