Dr Grandel
Het merk voor de klassieke gezichtsbehandelingen en de fruitzuurbehandelingen.

Het merk Dr. Grandel heeft zijn ontstaan te danken aan de chemicus Dr. Felix Grandel, die reeds in 1935 onderzoek deed naar de tarwekiemolie en vitamine E en daarmee de weg vrij maakte voor uiterst werkzame en irritatievrije natuurcosmetica. Dr. Felix Grandel slaagde in een doorbraak met de ontwikkeling van Epigran, dat inmiddels al 60 jaar uitermate beproefd is in de cosmetica. 

Anti-aging, hydratatie of regeneratie – wat u zich maar wenst voor uw huid, bij Dr Grandel zult u het vinden. Ook huidreinigingsproducten en ampullen met werkzame stoffen vindt u bij Dr Grandel.

In de behandelingen Puur natuur en Hydro marine is een ampul inbegrepen. Daarnaast is deze aan elke andere behandeling toe te voegen voor een kleine meerprijs.

Wij gebruiken én verkopen de producten van de lijnen Elements of nature , Hydro active, Vitamin infusion en Pro collagen + een mooie selectie reinigingsproducten en peelings.

Dr. Grandel gebruikt bij de formulering van zijn exclusieve preparaten voor gezichts- en lichaamsverzorging bij voorkeur uitgelezen grond- en werkstoffen uit de natuur. Bij de productie worden high tech-procédés toegepast. Niet alleen de preparaten van de Dr. Grandel verzorging, worden volgens originele receptuur bij Dr. Grandel in Augsburg gefabriceerd: ook de belangrijkste, uit de tarwekiem gewonnen inhoudsstoffen, zijn uit de eigen fabricage.

Tarwekiemolie is een natuurlijk conserveermiddel. De Grandel cosmetica wordt volgens vrijwel even strenge voorschriften geproduceerd als medicijnen. De nauwgezette toepassing van hygiëne- en controlevoorschriften kan het gebruik van conserveringsmiddelen tot een minimum worden beperkt. Dr. Grandel cosmetica wordt niet door middel van dierproeven, maar op vrijwillige testpersonen onder consequente samenwerking met toonaangevende dermatologen huid klinisch getest. De behandelingen van Dr. Grandel zijn zorgvuldig samengesteld en bestaan onder andere uit de klassieke behandelingen met high tech producten.