Huisregels Body & Silence

Iedereen die gebruik maakt van onze voorzieningen verklaart akkoord te gaan met onderstaande huisregels.

Algemeen
De doelstelling van Body & Silence is het bieden van kwalitatief hoogstaande behandelingen waarbij hoogwaardige producten, continue training, gedegen advies, betrouwbaarheid, wederzijds respect en een goede service voorop staan. Iedere behandeling wordt afgestemd op een deskundig advies en uw persoonlijke wensen. Op deze manier bereiken we sneller het doel van de behandeling(en). Persoonlijke aandacht vinden wij erg belangrijk. Wij werken daarom ook uitsluitend op afspraak zodat wij alle tijd voor u kunnen nemen. Afspraken kunnen telefonisch, online, app of via e-mail gemaakt worden. Onze openingstijden vindt u terug op hoofdpagina van deze

Bereikbaarheid
Tijdens de behandelingen en buiten de openingstijden, kunnen wij de telefoon niet opnemen. Daarom verzoeken wij u vriendelijk om uw naam en telefoonnummer in te spreken zodat wij u terug kunnen bellen.

Aankomsttijd
Om het meeste profijt uit de behandeling te halen, adviseren wij u om op tijd (niet te vroeg, maar zeker niet te laat) in onze praktijk aanwezig te zijn. Houdt er rekening mee dat er géén (grote) wachtruimte is. Indien u meer dan 10 minuten later komt dan de afgesproken tijd, wordt de verloren tijd in mindering gebracht op de voor u gereserveerde behandeltijd. U bent echter wel het volledige behandeltarief verschuldigd.

Algemene voorwaarden
Bij het maken van uw afspraak gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden. Deze voorwaarden staan op deze website vermeld en vindt u ook terug in onze salon. Annulering van een afspraak. Alle behandelingen vinden op afspraak plaats en vraagt om een nauwkeurige planning. Indien u een afspraak niet na kunt komen, verzoek ik u mij dit minimaal 24 uur van tevoren telefonisch te melden. Komt u op uw afspraak niet opdagen (no show), dan brengen wij ongeacht de reden – 50% van de afgesproken behandeling met een minimum van € 25,- bij u in rekening.

Annulering bij ziekte
Bent u ziek op de dag van uw afspraak, dan dient u uw afspraak vóór 09.00 uur telefonisch te annuleren. Bij een niet tijdig geannuleerde afspraak brengen we € 25,- in rekening. In het geval van een niet tijdig geannuleerde kuurbehandeling(en) dan wel afwezigheid zonder bericht, wordt de betreffende kuurbehandeling van de kuur afgeboekt als zijnde ontvangen. Hierop zijn geen uitzonderingen mogelijk. Wij geven in geval van eenzijdig afbreken van een kuur geen geld terug, een tegoedbon t.w.v. het aankoopbedrag (waarbij u vrij bent om deze te besteden voor andere producten of behandelingen) behoort wel tot de mogelijkheden.

Betalingsmogelijkheden
Uit veiligheidsoverwegingen geven wij de voorkeur aan betaling per pin 

Hygiëne
In ons vakgebied is hygiëne zeer belangrijk. Neem daarom altijd een bad of douche voordat u naar de praktijk komt. Gelieve geen parfum of bodylotion te gebruiken. Sieraden en dergelijke mag u thuis laten.

Koortslip 
In verband met besmettingsgevaar kan er bij een koortslip geen gezichtsbehandeling plaatsvinden. Indien u met regelmaat last heeft van een koortslip, dan zal ik dit op uw klantenkaart vermelden. Bij het opkomen van de koortslip verzoek ik u om de behandeling af te melden en een nieuwe afspraak in te boeken.

Kinderen
Het is niet toegestaan om kind(eren) onder de 12 jaar mee te brengen naar uw afspraak. Dit vanwege kostbare producten en apparatuur binnen kinderhandbereik. Daarnaast beschikken wij niet over een kinderopvang en kunnen wij ons niet professioneel focussen op u als klant als er kinderen in de praktijk aanwezig zijn.

Mobiele telefoons
Voor uw eigen rust: mobiele telefoons uit of op stil tijdens de behandeling

Omgangsvormen
De behandelingen die wij geven zijn strikt van niet-erotische aard. Op eventuele directe of indirecte verzoeken hiertoe zullen wij dan ook niet ingaan. Indien de omstandigheden ons daartoe dwingen zullen wij de behandeling voortijdig staken en u verzoeken om de praktijk definitief te verlaten. Uiteraard worden wel de volledige behandelkosten in rekening gebracht.

Parkeren
Bezoekt u ons met de auto? Wilt u dan zo vriendelijk zijn om uw auto op de algemene parkeerplaatsen te parkeren? dit om de overlast voor de omwonenden te beperken. U kunt hier gratis uw auto parkeren.

Privacy
Uw persoonlijke en medische gegevens worden zonder uw schriftelijke toestemming nooit verstrekt aan derden. U leest ons privacy verklaring terug op onze website of in onze salon.

Vragen, suggesties, complimenten of klachten
Op deze manier blijven wij alert en streven wij naar het beste. Wij waarderen uw mening. Vertel ons, hoe u onze diensten heeft ervaren en hoe wij onze dienstverlening verder kunnen verbeteren. Hebt u klachten? Laat het ons dan ook weten.