Schoonheids/Pedicure Salon

Body & Silence

Telefoon 06-24248312

Schoonheids/Pedicure Salon

Body & Silence

Telefoon 06-24248312

Schoonheids/Pedicure Salon

Body & Silence

Telefoon 06-24248312

PROVOET

Provoet KRP (Kwaliteitscontrole)

Body & Silence is aangesloten bij de brancheorganisatie

Provoet. gespecialiseerde pedicure, met de aantekening voetverzorging bij diabetici en reumapatiënten. Ik werk volgens de vastgestelde richtlijnen en weet wanneer we de cliënt moeten doorsturen naar de (behandelend) arts.

Kwaliteitsbewaking

Ik ben geregistreerd bij het  (KRP) kwaliteitsregister voor pedicures en voldoe aan de onderstaande kwaliteitsnormen:

Het KRP is op 1 januari 2009 van start gegaan. Hetis een landelijk en open systeem waar gediplomeerde pedicures zich kunnen registreren, inclusief vermelding van behaalde zorgspecialisaties. Dit systeem is toegankelijk voor onder andere consument, zorgverzekeraar en medische professionals om gericht te zoeken naar een gekwalificeerde pedicure. Veelal wordt professionele voetverzorging door verzekeraar vergoed, indien er een medische indicatie is.

Provoet AGB

Preventieve voetverzorging voorkomt problemen.

Dit KRP is mede ontwikkeld op verzoek van de zorgverzekeraars. Belangrijk aspect is de noodzakelijke kwaliteit van de behandeling voor de preventie van voetproblemen.

Een gediplomeerd en gespecialiseerde  pedicure kan met zorg analyse en voetverzorging voetproblemen bij risicopatiënten, zoals bv mensen met diabetes en/of reuma, tot een minimum beperken.

Bundelen van krachten

Het KRP komt voort uit een samenwerking tussen brancheorganisatie ProVoet, zorgverzekeraars en medische professionals. De uitvoering en ontwikkeling van dit nieuwe systeem wordt gedaan door stichting ProCert. www.procert.nl

AGB- Zorgverleners (Body & Silence is in het bezit van deze AGB- code)

Algemene Gegevensbeheer Zorgverleners (AGB- Zorgverleners) is een register waarin gegevens van zorgverleners in Nederland worden vastgelegd. Deze gegevens zijn voorzien van een unieke codering, de AGB- code. Met deze code kan de zorgaanbieder en de praktijk of de instelling worden geïdentificeerd.

Deze code wordt landelijk gebruikt binnen het (elektronische) communicatie- en declaratieproces tussen zorgverlener en zorgverzekeraar. De AGB- code wordt vermeld op de nota van de zorgverlener.

Deze code is van belang voor een snelle afhandeling van de declaraties bij de zorgverzekeraar.


TOP
Follow Us