Schoonheids/Pedicure Salon

Body & Silence

Telefoon 06-24248312

Schoonheids/Pedicure Salon

Body & Silence

Telefoon 06-24248312

Schoonheids/Pedicure Salon

Body & Silence

Telefoon 06-24248312

HUISREGELS

Wanneer u verhinderd bent, kunt u uw afspraak kosteloos annuleren tot uiterlijk 24 uur voor aanvang. U kunt dit telefonisch doen mocht het zo zijn dat wij niet opnemen spreek dan een bericht op het antwoord apparaat in.
Vergeet u tijdig af te zeggen of verschijnt u niet op de afspraak dan brengen wij het gehele bedrag per behandeling in rekening.

Zorg dat u op tijd bent voor uw afspraak komt u te laat voor uw behandeling, dan gaat dat van uw tijd af. De volgende klant helpen wij graag op tijd.

Ethiek en hygiëne staan binnen de praktijk van Body & Silence zeer hoog aangeschreven. Wij verwachten van onze cliënten dat zij hier eveneens zorg voor dragen.
Voor aanvang van een eerste behandeling wordt een aantal vragen gesteld met betrekking tot uw medische verleden.

Bij twijfel over een bestaande aandoening of blessure kunnen wij de behandeling staken en u doorverwijzen naar een arts. Vervolg behandelingen zijn mogelijk zodra uw behandelend arts hierin toestemt.

Bent u reeds onder behandeling van een arts, therapeut of specialist, dan kunnen wij u vragen met hem of haar te overleggen gedurende de behandel periode toegepast mag worden

Body & Silence zal u meteen op de hoogte stellen als door ziekte of door stroomuitval uw behandeling niet door kan gaan.
Body & Silence kan hiervoor op geen enkele manier aansprakelijk gesteld worden


TOP
Follow Us