Schoonheids/Pedicure Salon

Body & Silence

Telefoon 06-24248312

Schoonheids/Pedicure Salon

Body & Silence

Telefoon 06-24248312

Schoonheids/Pedicure Salon

Body & Silence

Telefoon 06-24248312

Schoonheids/Pedicure Salon Body & Silence

Ik ben Marjan van Veen-Wijfjes gediplomeerd schoonheidsspecialiste/Pedicure.
Ook ben ik een erkend leerbedrijf (KOC) en heb ik de aantekening diabetische voet en reumatische voet.

Schoonheids / Pedicure salon Body & Silence biedt u  professionele schoonheidsbehandelingen, pedicure, massages en Reiki behandelingen.

Body & Silence werkt met de top-merk verzorgingsproducten Dr. Grandel, en make-up merk Arabesque en Medex

Bij Salon Body & Silence staat persoonlijke aandacht en verzorging van uw huid centraal. Om kwaliteit te bieden en up to date te blijven hou ik mijn vakliteratuur bij en bezoek regelmatig beurzen. De salon biedt een uitstekende prijs-kwaliteits-verhouding en een groot assortiment in de meest actuele kleuren.

Op deze site vind je alle informatie over de behandelingen en de producten die in de salon gebruikt worden. Tijdens de behandeling wordt een huidanalyse gedaan zodat je ook thuis de juiste producten kunt gebruiken.

De producten die worden gebruikt zijn van het merk Dr Grandel. Dr Grandel combineert het beste uit de natuur en wetenschap, met hoogst gerichte kwalitatieve producten en resultaat gerichte behandelingen. Tegenwoordig gaat het in een behandeling niet alleen om huidverbetering. In het drukke leven van vandaag is stress aan de orde van de dag. Ook jij zult dit wellicht ervaren. Neem daarom tijd voor een heerlijke ontspannende behandeling. Laat je meenemen op een mediterrane reis van ontspanning in een sfeervolle ambiance van schoonheid!

Bestel nu online

 

Maak vandaag een afspraak en geniet van de ontspannende gezichtsbehandeling

Afspraak maken

Bel voor een afspraak naar telefoon nummer 06-24248312 mocht het zo zijn dat wij niet opnemen spreek dan een bericht op het antwoordapparaat in, dan bellen wij u zo spoedig mogelijk terug.
 
Afspraak annuleren

Wanneer u verhinderd bent, kunt u uw afspraak kosteloos annuleren tot uiterlijk 24 uur voor aanvang. U kunt dit telefonisch doen op
telefoon nummer 06-24248312 mocht het zo zijn dat wij niet opnemen spreek dan de voicemail in.
Vergeet u tijdig af te zeggen of verschijnt u niet op de afspraak dan brengen wij het gehele bedrag per behandeling in rekening.


TOP
Follow Us