Schoonheids/Pedicure Salon

Body & Silence

Telefoon 06-24248312

Aanbieding

Schoonheids/Pedicure Salon

Body & Silence

Telefoon 06-24248312

Aanbieding

Schoonheids/Pedicure Salon

Body & Silence

Telefoon 06-24248312

Aanbieding

HEALING BEHANDELING

Tijdens een behandeling stel ik me als behandelaar bewust open voor het doorgeven van de helende energie dit gebeurt via mijn handen. Ik voel de energiestroom, maar stuur deze niet bewust het kiest zelf zijn weg. Ik ben tijdens behandelingen alleen een kanaal om deze energie door te geven.

Tijdens een behandeling stroomt de energie dus via mij naar de plaats waar de energie nodig is afhankelijk van de soort behandeling leg ik mijn handen op verschillende plaatsen op het lichaam.

Er zijn diverse manieren waarop te voelen is op welke plaats ik mijn handen moet houden, sommige behandelaars gaan uit van vaste posities voor de handen die ieder een bepaalde tijd aangehouden worden. Soms volg ik die methode, maar vaak ga ik meer intuïtief te werk, ik voel als het ware waar mijn handen geplaatst moeten en hoelang een bepaalde handpositie vastgehouden moet worden.Een behandeling kun je in alle posities ondergaan liggend op een behandeltafel kun je helemaal ontspannen en voor je gevoel zelfs een poosje wegzweven.Op het eerste consult zal er eerst een uitgebreid intake gesprek plaats vinden,en daarna gelijk de behandeling.

Tafel behandeling

Een behandeling wordt doorgaans op een behandeltafel gegeven en duurt ongeveer 60 minuten. € 49,50

 

Niets in deze website is bedoeld ter vervanging van medisch advies of behandeling. Behandelingen zijn ontworpen ter ondersteuning, en niet ter vervanging, van reguliere medische gezondheidszorg bezoek uw arts voor medisch advies en behandeling.


TOP
Follow Us