Schoonheids/Pedicure Salon

Body & Silence

Telefoon 06-24248312

Schoonheids/Pedicure Salon

Body & Silence

Telefoon 06-24248312

Schoonheids/Pedicure Salon

Body & Silence

Telefoon 06-24248312

STAGE EN VACATURE

Wanneer je een opleiding in de voetverzorging of schoonheids specialist doet, moet je een stage plek zien te vinden om de nodige praktische ervaring op te doen, ervaring in de praktijk is essentieël voor het uit oefenen van je vak wanneer je je opleiding hebt afgerond.

In mijn bedrijf heb ik inmiddels ruimschoots evaring met het begeleiden en het je bijbrengen van de fijne kneepjes van het vak.
Het pedicurevak is een vak met passie, maar tegenwoordig niet alleen dat, er komt veel, heel veel meer bij kijken.
De pedicure is allang geen leuke bijverdienste meer, het is een vak waar je tegenwoordig veelvuldig in kontakt komt met andere diciplines, zoals huisartsen, diabetesverpleegkundige, podotherapeuten maar ook met zorgverzekeraars en vaak je eigen bedrijf moet leiden en draaiende houden.
Kortom je moet van veel markten thuis zijn om echt succesvol te kunnen zijn.

Body & Silence vind het belangrijk om nieuwe collega`s te helpen en te begeleiden om uiteindelijk goed terecht te komen, kennis overdracht is essentieël voor het verbeteren en continueren van het vak.

Body & Silence is een KOC erkend stage/leerbedrijf.

Vacature

Gezocht op oproep basis een Schoonheidsspecialiste / Pedicure

Stuur een solicitatie brief met u cv naar

Body & Silence
Prinses Margrietlaan 86-1
1421XJ Uithoorn

of per mail u solicitatie brief samen met u cv naar emailadres: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.


TOP
Follow Us